Flower Circus inspireert Russen

19-05-2017    10:01   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Afgelopen week streek het Flower Circus samen met Bloemenmagiër Michael van Namen neer in het Russische Novosibirsk om de bloemisten ter plaatse te inspireren en informeren.

Tijdens de voorbereidingen lieten de inkopers van het bedrijf zich al bijpraten over de meegenomen bloemen en planten van de deelnemende kwekers en veredelaars. Ze waren zeer onder de indruk van de kwaliteit, en verscheidenheid van het assortiment.  Waar het tijdens de voorbereidingsdag nog lekker weer was, sloeg het op de ochtend van de show helemaal om. We werden zowaar nog in half mei getrakteerd op een kleine sneeuwstorm.

Ondanks dit barre weer hadden meer dan 200 bloemisten de weg naar de groothandel weten te vinden, en stond een aantal al twee uur voor aanvang van de show te wachten om het de beste plekken te bemachtigen. alwaar ze werden getrakteerd op een energieke en informatieve show.

Tijdens de show informeerde en inspireerde Michael van Namen de bloemisten met arrangementen in alle vormen en kleuren, zo werden er verschillende soorten bruidsboeketten, maar ook tafelstukken en zelfs een bloemensieraad gemaakt. Tijdens het maken van de verschillende arrangementen werd men bijgepraat over de bloemen en bedrijven door John Elstgeest. Mensen lieten zich graag bijpraten over de laatste trends, nieuwe soorten, en achtergronden van de bloemen/bedrijven welke het stralende middelpunt waren van de show.

Na de show werden alle bloemen en gemaakte bloemstukken volop gefotografeerd, om zo de nieuw opgedane kennis zo goed te kunnen gebruiken in hun eigen winkel. Deelnemende bedrijven van deze show in Novosibirsk waren: Arend Roses, Beyond Chrysant, Special Orchids, Chrysal, van der Lugt Lisianthus, Deliflor Chrysanten, Sion, Florein Gerbera, Chrywijk en Dutch Green Centre.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws